Echipare hale pui

Sistem adapare industrial
Sistemele de adăpare se folosesc pentru a oferi animalelor o cantitate suficienta de apa. Functionarea se face in felul urmator: sursa de apă este sistemul principal de apă pe care ferma îl deține; apa de la conducta principală va trece prin panoul central de filtrare. De la panou, apa va ajunge la liniile de adăpare cu niplu. După ajustarea presiunii și înălțimii liniei de adăpare, apa va ajunge la păsări prin intermediul niplurilor. Sistemele de adăpare cu nipluri se folosesc in cazul halelor de creștere a păsărilor: pui, găini, curcani, rațe.


Sistem hranire industrial
Sistemul de hranire industrial este compus din trei elemente principale:siloz, transportator furaje, hranitori. Cel mai des intâlnit tip este cel cu farfurii. Mentionam ca acestea trebuie sa se incadreze in standarde de inalta calitate, iar pentru aceasta lucram cu furnizori care utilizeaza metale rezistente la coroziune si polipropilenă din peleți de înaltă puritate, nereciclați. Transportorul de furaje se folosește in cazul halelor de creștere a păsărilor (pui, găini, curcani) ori a porcilor.Heading

Echipare hale pui

center

no-repeat;center top;;

auto

Seperator

no-repeat;center top;;

auto

Pui de carne

Sistem adapare industrial

Sistemele de adapare se folosesc pentru a oferi animalelor o cantitate suficienta de apa. Functionarea se face in felul urmator: sursa de apă este sistemul principal de apă pe care ferma îl deține; apa de la conducta principală va trece prin panoul central de filtrare. De la panou, apa va ajunge la liniile de adăpare cu niplu. După ajustarea presiunii și înălțimii liniei de adăpare, apa va ajunge la păsări prin intermediul niplurilor.
Sistemele de adăpare cu nipluri se folosesc in cazul halelor de creștere a păsărilor: pui, găini, curcani, rațe.

justify

no-repeat;center top;;

auto

Echipare hale industriale

default

Seperator


no-repeat;center top;;

auto

Pui de carne

Sistem hranire industrial

Sistemul de hranire industrial este compus din trei elemente principale:siloz, transportator furaje, hranitori. Cel mai des intâlnit tip este cel cu farfurii.
Mentionam ca acestea trebuie sa se incadreze in standarde de inalta calitate, iar pentru aceasta lucram cu furnizori care utilizeaza metale rezistente la coroziune si polipropilenă din peleți de înaltă puritate, nereciclați.
Transportorul de furaje se folosește in cazul halelor de creștere a păsărilor (pui, găini, curcani) ori a porcilor.

justify

no-repeat;center top;;

auto

Echipare hale pui-sistem hranire

default

Seperator


no-repeat;center top;;

auto

https://avi-agro.com/wp-content/uploads/2017/03/Echipare-hale-industriale.jpg

a;;l;

700

400

Seperator


no-repeat;center top;;

auto

Chinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanish
Devino partenerul nostru!
Send
BeTheme WordPress Theme